Ai nevoie de ajutor? Contacteaza-ne la: contact@ptc-auto.ro  /  0351 630 022

De ce Ptc-auto.ro?

Nu suntem singurul magazin online de accesorii auto, dar ne recomanda calitatea produselor comercializate, precum si profesionalismul cu care tratam fiecare solicitare in parte. Diversitatea produselor (presuri auto originale, tavite portbagaj, bandouri laterale, protectie praguri, etc.) noastre este, de asemenea, un atuu pe care mizam, mai ales datorita faptului ca stim ca un client multumit este un client caruia i se ofera posibilitatea de a alege. In materie de covorase / presuri auto si nu numai acoperim intreaga gama de modele de autoturisme, astfel ca, orice isi doreste sa comande un pres auto, gaseste la noi exact ceea ce-si doreste.

Suntem punctuali pentru ca ne dorim, la randul nostru, sa fim tratati cu punctualitate si seriozitate. De aceea, propunem servicii de livrare rapide, oriunde in tara si oricare ar fi numarul produselor comandate din cadrul magazinului nostru online.

Suntem transparenti si oferim toate informatiile de care un cumparator online are nevoie. Toate produsele noastre beneficiaza de descrieri detaliate, precum si de preturi stabilite si raportate la calitatea produselor carora le sunt atribuite.

Stim ca, indiferent de cate informatii oferim, intotdeauna ne scapa ceva. Acel ceva poate fi rezolvat simplu si rapid, cu ajutorul serviciilor de consultanta pe care le oferim tuturor celor care ni le solicita. Asadar, daca aveti nevoie de detalii cu privire la un anumit model de pres auto, tavita de portbagaj, protectie praguri, etc. este suficient sa ne apelati. Cu siguranta, veti primi raspunsul de care aveti nevoie.

Zilnic, sute de clienti cumpara de la noi presuri auto originale, tavite de portbagaj sau bandouri laterale. De fapt, sute de prieteni care ne recomanda si prietenilor lor. Stim ca si dumneavoastra veti fi printre ei. Noi stim ce vindem si va prezentam doar produse de care suntem mandri si pentru care putem "baga mana in foc". Totusi, ca sa fiti siguri ca a cumpara de la noi este absolut fara riscuri, va garantam ca daca primiti produsele noastre si nu va plac, in termen de 5 zile le puteti returna si va primiti banii inapoi.

Acestea sunt cateva din avantajele care ne recomanda ca si magazin, cateva din aspectele pe care mizam intotdeauna. Calitatea serviciilor noastre se reflecta in longevitatea business-ului nostru si in castigarea unui renume pe termen lung.