Ai nevoie de ajutor? Contacteaza-ne la: suport@ptc-auto.ro  /  0351 630 022

Despre noi

Viziunea companiei PTC AUTO: prezenta in fiecare masina din Romania.

Viziunea pe care ne-am asumat-o si insusit-o inca de cand am pornit la drum, din 2009, este cea de a fi prezenti in fiecare masina din tara prin produsele pe care le oferim clientilor nostri. Si, de atunci si pana in prezent ne-am dat seama ca desi nu este usor, cu fiecare zi care trece suntem mai aproape de implinirea viziunii noastre. Iar dvs., clientii nostri, ne-ati ajutat prin recomandari si bunele cuvinte spuse apropiatilor dvs. sa ne apropiem mereu de atingerea telului nostru. Pe aceasta cale, va multumim!

MISIUNEA noastra este sa gasim cele mai bune produse pe segmentul pe care suntem dedicati si sa vi le oferim la cel mai bun raport calitate-pret, astfel incat satisfactia dvs. sa fie deplina.

Pentru a realiza acest lucru, colegii nostri sunt mereu angrenati in gasirea de solutii pentru a va oferi cele mai bune produse si totodata si cele mai bune conditii de achizitionare a acestora.

Astfel, PTC AUTO ofera prin intermediul magazinului online www.ptc-auto.ro, cea mai larga gama de covorase (presuri) auto cauciuc, covorase (presuri) auto mocheta / velur, tavite portbagaj si bandouri laterale, special concepute pentru fiecare masina in parte. Am incercat sa cuprindem in acest site cea mai completa baza de date pentru identificarea corecta a produsului dorit de dvs. Asadar, venim in intampinarea dvs. cu produse de cea mai buna calitate, de prima echipare in vestul Europei (de unde le si importam). Nici unul dintre produsele noastre NU este fabricat in China, Turcia sau in alte locuri in care primeaza pretul si nu calitatea. Modelele noastre de covorase (presuri) auto, tavite de portbagaj si bandouri laterale provin de la producatori din Cehia, Germania, Polonia sau Slovenia.

VALORI:

Pentru a indeplini viziuniea noastra, avem nevoie de un set de valori dupa care ne ghidam drumul.

SERIOZITATE– Ne tratam cu respect si seriozitate clientii, oferindu-le suportul necesar in alegerea produsului dorit. Produsul pe care il vedeti pe site-ul nostru este produsul pe care il primiti in cazul unei comenzi. De fiecare data facem ceea ce promitem, marturie stand zecile de mii de clienti care ne-au recomandat si prietenilor sau cunostintelor. Credem cu tarie ca aceasta reclama este cea mai buna forma de publicitate.

CORECTITUDINE– Multumirea noastra este indrumarea clientului catre alegerea optima a produsului dorit. Nu "fortam" clientul sa cumpere produsul pe care am dori noi, ci il indrumam pentru a alege in cunostinta de cauza. 

SUCCES- Suntem dedicati activitatii noastre zi de zi si facem tot posibilul sa dam 100% pentru a ne atinge obiectivele.

AMBITIE– Nu dorim sa oferim 1001 articole, pentru a face un business. Ambitia noastra este sa facem un lucru, dar sa-l facem bine... Avem la indemana tot suportul necesar din partea furnizorilor nostri din tarile mai sus amintite, motiv pentru care facem fata cu brio cerintelor dvs. exigente in materie de calitate. Avem stocuri uriase, iar in cazul in care produsele se termina, in cateva zile stocul este refacut.

PERSEVERENTA– De cativa ani (aproate 10 la numar), de cand ne-am implicat in acest proiect, am pus suflet si ne-am daruit, pentru a va oferi seriozitate maxima. In fiecare an, numarul prietenilor nostri (pentru ca asa ne place sa ne numim clientii) a crescut, datorita unei singure strategii: aceea de client multumit. Pe aceasta cale v-am fi multumitori daca la randul dvs. ne-ati recomanda apropiatilor sau cunoscutilor dvs.

PERFORMANTA– Ne putem mandri doar cu faptul ca aducem inainte dvs. produse de cea mai buna calitate, la cel mai bun pret. Nu tinem seama de produsele ieftine si de proasta calitate pe care le veti gasi la alti "comercianti", tocmai pentru ca stim ca in cele din urma, veti apela la noi din dorinta de a alege intr-un final calitatea si seriozitatea.

CONSTANTA- In fiecare moment avem in vedere oferirea celor mai bune servicii si bunuri catre clientii nostri, fara a ne abate de la viziunea companiei.

COMUNICARE- Tinem mereu legatura cu clientii nostri pentru a imbunatati calitatea serviciilor noastre si pentru a le intrece asteptarile. In acelasi timp, vorbim frumos atat despre colegii nostri cat si despre concurenta, pentru a creste credibilitatea companiei noastre. Suntem constienti ca fiecare concurent al nostru intelege viziunea pe care o are intr-un alta fel, motiv pentru care drumurile nostre, desi par aceleasi, au traiectorii diferite.

LUCRU IN ECHIPA- Viziunea noastra nu permite nici o greseala... Prin urmare, pentru a ne indeplini scopul si pentru a ne atinge tinta lucram in echipa in fiecare zi, atat cu colegii cat si cu partenerii nostri.

GRATITUDINE- Suntem gata in fiecare moment sa spunem "multumesc". Suntem gata in fiecare clipa sa fim recunoscatori lui Dumnezeu pentru ceea ce ne ofera, pentru capacitatile noastre. Suntem gata mereu sa spunem "multumesc" atat clientilor si partenerilor nostri, cat si colegilor nostri care ne sustin in fiecare zi. Suntem gata sa ne bucuram impreuna pentru reusite si sa luam fiecare dimineata ca pe o provocare ce ne va darui la sfarsitul zilei multumirea de a o fi dus-o la capat.


Motto-ul nostru: "Pentru masina ta!"se adreseaza milioanelor de oameni la care vrem sa ajungem, prin seriozitate, corectitudine si constanta, oferindu-le covorase (presuri) auto cauciuc, covorase (presuri) auto velur / mocheta, tavite portbagaj si bandouri laterale de cea mai buna calitate.


Date firma:

SC PTC ONLINE SRL

RO 33676778

Sediul Social: Str. Vrancei, Nr. 20, Craiova

Cont Bancar RON: RO81 INGB 0000 9999 0460 2200

Cont Bancar EURO: RO28 INGB 0000 9999 0646 2935 

Banca: ING BANK

Adresa mail: contact@ptc-auto.ro

Telefon: 0770 631 949