Ai nevoie de ajutor? Contacteaza-ne la: contact@ptc-auto.ro  /  0351 630 022

Echipa PTC

Cîrjaliu Adrian
CEO & General Manager
Drăghici Florin
COO - Chief operating officer
Tănasă Crenguța-Andreea
Project manager
Câmpeanu Costi
Dropshipping Account Manager
Ivan Cătălin
Logistics & Shipping Coordinator
Tiță Alexandru
Warehouse Operator
Toma Costinel
Warehouse Operator
Nistor Ovidiu-Nicușor
Warehouse Operator
Sandu Gheorghe
Warehouse Operator
Sandu Florin
Warehouse Operator
Ștefana Dragoș
Warehouse Operator
Amza Mihail
Warehouse Operator
Fluerătoru Andrei-Ionuț
Warehouse Operator
Roșca Mihaela-Alexandra
Problem Solving Specialist
Bunică Georgeta
Customer Experience Specialist
Furnigă Denisa
Customer Experience Specialist
Simion Iulia-Lorena
Customer Experience Junior România
Groza Emilia-Teodora
Customer Experience Junior România
Icobescu Damaris
Customer Experience Junior România
Dosan Diana
Social Media and Video Creator Manager
Stoica Mihaela-Lorena
Graphic Designer
Giurcă Alexandru-Costinel
Video designer
Ichim Raluca-Mihaela
Platforms Specialist
Hajos Izabella
Project manager Ungaria
Fink Kriszta
Customer Experience Specialist
Dumitru Susana
Customer Experience Coordinator International
Cojocaru Ionela
Project Manager

Cîrjaliu Adrian

CEO & General Manager

Adi este cel care a pus bazele a ceea ce astăzi se numește FAMILIA PTC AUTO. Din 2009 livrează fericire în toată țara și nu numai. Dorința lui este ca fiecare client să fie fericit.

Este motorul acestei echipe și este ghidul care se asigură că fiecare merge în direcția potrivită. El face să fie lumină pe drumul fiecărui coleg. Este un munte de bunătate, calmitate, înțelegere și ambiție. Are un suflet extraordinar de frumos, este empatic și este dispus să ajute fără să stea prea mult pe gânduri.În toate lucrurile pe care le desfășoară pune emoție și toate vorbele lui sunt pline de învățături pe care le preiau cei din jur.

Influențează pozitiv și motivează echipa, este sprijin necondiționat și este stâlpul familiei care nu se clatină niciodată. Adi face tot posibilul ca emoția pe care echipa o transmite să ajungă și la clienți. Toți colegii beneficiază de o perioadă de inducție când vin în echipă și ulterior de suport din partea celorlalți. Lucrurile acestea duc la o interacțiune cât mai specială între emițător și receptor.

Adi este iubitor de nou, citește zilnic și lucrează foarte mult la dezvoltarea personală, mai mult de atât îi inspiră și pe ceilalți să o facă.Adi are o putere de înțelegere cum rar se găsește, pentru el nu există situație care să nu aibă rezolvare. Întotdeauna face tot posibilul ca echipa să emane fericire și se asigură că starea fiecăruia să fie mereu una pozitivă.

Drăghici Florin

COO - Chief operating officer

Florin, datorită dedicării necondiționate, pe parcursul timpului a urcat mai multe trepte și în prezent ocupă funcția de director executiv. Florin, de la început, a funcționat pe principiul de a ajuta, așa a făcut și cu toți clienții cu care a interacționat. Cei care au avut o discuție telefonică sau fizică s-au declarat mulțumiți. Lui Florin îi place să lucreze organizat, face tot posibilul să rezolve cât mai multe sarcini și cât mai bine pentru a facilita munca colegilor. Modul în care se desfășoară este natural, simte și își dorește să ajute în fiecare secundă.

Mulțumirea lui sufletească este fericirea celor din jur, așa își încarcă el bateriile. Florin crede că „ceea ce oferi, modelează cărarea pentru ceea ce primești”, ca urmare a întâmplărilor pe care le-a trăit de-a lungul timpului.Este atent la nevoile fiecărui coleg în parte, a învățat să asculte ceea ce transmit și să ofere suport chiar și atunci când nu i se cere.

Timpul liber și-l petrece cu familia, preferă zona de liniște fiindcă în general este o fire activă. Plimbările, explorarea naturii și mișcarea sunt activități care contribuie la liniștea lui. Are o pasiune pentru mașinile vechi, chiar are una de care se bucură de fiecare dată când are ocazia. Iubește să-și facă planuri, să aspire și să viseze și cel mai important, iubește să respecte promisiunile pe care le face.

Jewad Adel

Partner Business Manager

Adel este, ca toți ceilalți colegi, un membru valoros al echipei. Este o persoană serioasă și meticuloasă. Indiferent de sarcină sau proiect, se asigură mereu că totul este realizat cu precizie și profesionalism. Datorită abilităților sale de comunicare și prezentare ne oferă mereu informații fixe și clare și se asigură că echipa este la curent cu aspectele esențiale ale proiectelor.

Adel se informează constant și este la curent cu noutățile din domeniu nostru de activitate. Este o persoană proactivă, mereu în căutare de noi cunoștințe și competențe și care se asigură că rămâne la curent cu ultimele tendințe și inovații. Pe lângă abilitățile sale individuale este un sprijin pentru echipă și este acolo când i se solicită ajutorul.

Are de asemenea, rolul de a pregăti și gestiona ședințele trimestriale cu echipa de management. Cu abilitățile sale de organizare și planificare, el se asigură că ședințele sunt eficiente și bine structurate. Timpul liber îl dedică cititului și plimbărilor, activități care îl ajută să se relaxeze și să se deconecteze de la rutina zilnică.

Cîrstea Andrea

Research & Development Manager

Andrea este un lider puternic și o prezență indispensabilă în echipa noastră de marketing. Este o persoană cu un spirit generos și cu o abilitate remarcabilă de a se conecta cu ceilalți, este empatică, grijulie și mereu gata să ajute.

Andrea este întotdeauna organizată și știe cum să abordeze fiecare proiect și provocare cu o strategie bine pusă la punct. Cu o dorință constantă de a se dezvolta și de a acumula cunoștințe noi ea este mereu în căutare de informații actualizate în domeniul marketingului.

În calitate de coordonatoare a departamentului de marketing, Andrea se implică trup și suflet în fiecare proiect. Împreună cu echipa, ea se asigură că rezultatele sunt livrate cu profesionalism. Oferă sprijin colegilor, le împărtășește din cunoștințele ei și încurajează creșterea lor.

Pe lângă abilitățile sale profesionale este un om cald și bun, este deschisă și comunicativă și crează mereu un mediu de lucru plăcut pentru întreaga echipă. Își arată dedicarea față de obiectivele noastre comune și reușește să transmită entuziasmul ei și celor din jur. Activitatea favorită a Andreei din timpul liber este cititul dar îi plac și plimbările lungi în natură fiindcă o ajută să se încarce cu energie.

Tănasă Crenguța-Andreea

Project manager

Crenguța este sufletul echipei PTC Auto. Este un om extrem de muncitor, capabil să facă orice își propune și acest lucru se vede în fiecare zi, în tot ceea ce face. Este vocea caldă și omul cu soluții din spatele răspunsurilor oferite pe Facebook.

Crenguța iubește oamenii, își dorește să îi vadă crescând și înflorind cât mai frumos, iar pentru asta se asigură mereu că le oferă sprijin necondiționat ori de câte ori aceștia au nevoie. Oferă cu drag sfaturi celor din jur, chiar dacă atunci când vine vorba de ea, îi este mai greu să le urmeze.

Felul ei de a fi a ajutat-o foarte mult în noua funcție pe care o ocupă și anume, aceea de Project Manager sau “OM care iubește să ajute echipa necondiționat”, cum o mai numește ea. În ședințele cu echipa se asigură că fiecare om în parte se simte bine cu ce face, că se livrează rezultatele esențiale pentru echipă. Mai mult decât atât, se ocupă de procesele de recrutare, dar și de întâlnirile online și offline menite să consolideze echipa PTC Auto. Super puterea Crenguței este că știe să facă oamenii din jurul ei fericiți, ea însăși fiind mereu cu zâmbetul pe buze.

Câmpeanu Costi

Dropshipping Account Manager

Costi este parte din familia PTC încă de la debutul acesteia. Parcursul lui este unul extraordinar de frumos. A trecut prin mai multe etape din care a acumulat valori pe care astăzi le transmite și colegilor săi.

A început cu pași mici, cu ambalarea coletelor pentru a fi predate către firmele de curierat. Apoi, a încercat zona de Customer Experience. Aici a oferit suport tuturor clienților și s-a asigurat ca fiecare apel să se încheie cu un client fericit. După o perioadă s-a întors în depozit unde prin devotament și implicare a ajuns să coordoneze echipa, iar acum se ocupă de partenerii noștri cărora le oferă suport necondiționat.

În timpul liber, Costi se bucură de fiecare clipă cu familia sa, totul se învârte în jurul fetiței lui care este și comoara cea mai de preț a acestuia. Obișnuiește să se relaxeze alături de prietenii de familie cu care se întâlnește de fiecare dată când timpul îi permite. Costi este super pasionat de mașini. În trecut a participat la multe curse, însă acum îi place doar să îi privească pe cei care merg la competiții.

Ivan Cătălin

Logistics & Shipping Coordinator

Cătălin coordonează departamentul care “livrează fericire” clienților noștri, cel de logistică. Cunoaște depozitul ca în palmă și este implicat în fiecare etapă prin care trec produsele în depozit: recepționează marfa, are grijă ca fiecare accesoriu să ajungă pe raftul potrivit, în funcție de modelul auto, anul de fabricație, caroserie. Apoi pregătește coletele cu multă grijă și le ambalează atent ca fiecare să ajungă în stare perfectă la destinație.

Dacă nu te-am convins de determinarea lui de a oferi o experiență fantastică clienților, îți mai spunem ceva despre el. Timpul este prețios pentru el, așa că dăruiește asta și partenerilor noștri din Craiova. Cum? Livrează zilnic coletele acestora în fața casei și îi ajută astfel să economisească timpul din trafic. Își desfășoară activitatea cu dăruire și respect. Are o relație frumoasă cu colegii din echipă și le este mereu alături.

Familia este cea mai prețioasă pentru el și se bucură de viața de tătic, are o minune de 2 ani care îi umple Universul de lumină și fericire. Majoritatea timpului și-l petrece cu familia, merg la plimbare și ocazional călătoresc și descoperă locurile frumoase din țară. Nu uită nici de prietenii lui dragi și are grijă să îi rămână timp și pentru ei.

Tiță Alexandru

Warehouse Operator

„O zi în care nu zâmbesc este o zi pierdută”, este citatul după care Alex își ghidează viața. Și are grijă să transmită asta și oamenilor din jur. Face tot posibilul să transforme un mediu posomorât într-unul vioi. Are și un exercițiu important pe care îl practică zilnic: găsește în orice rău și ceva bun, iar asta îi oferă o stare de bine, relaxare și recunoștință.

Este unul dintre colegii noștri care pregătește coletele, face recepția produselor și le distribuie bucată cu bucată pe raftul potrivit. Ca să se asigure că fiecare client primește produsul potrivit verifică coletele înainte de expediere.

În timpul liber Alex joacă fotbal și ping pong cu prietenii de care se bucură încă din copilărie. Iar dacă are nevoie să petreacă timp singur, se joacă Fifa sau vizionează serialele preferate. Are și o slăbiciune pentru adidași, așa că fiecare ținută are și o pereche de adidași potrivită.Una din sursele lui de bucurie sunt peisajele, îi dau o stare de bine. Acordă timp atunci când explorează frumusețile din jurul lui și este convins că mereu există un peisaj demn de admirat, chiar sub nasul nostru.

Toma Costinel

Warehouse Operator

„Darul vorbirii este nimic, în comparație cu arta tăcerii.” este citatul după care se ghidează colegul nostru, Costinel. Calmitatea de care dă dovadă în fiecare zi îl ajută în orice situație, mai ales când întâmpină o provocare. De regulă este mai retras, însă se adaptează cu ușurință la temperamentul fiecărui coleg.

Costinel s-a alăturat echipei în septembrie 2021. Împachetează cu atenție toate coletele care trebuie să ajungă la clienți și la partenerii noștri, revânzătorii. Verifică minuțios ca fiecare detaliu din factură să coincidă cu produsele din cutii. Pune suflet în tot ceea ce face și își desfășoară activitatea cu pasiune, dăruire. În timpul liber

Costinel se bucură de jocurile video despre care crede că îi dezvoltă agilitatea și mentalitatea. Gătitul ocupă un loc aparte în viața lui. În trecut a lucrat ca bucătar-patiser și a rămas cu o pasiune pentru tot ce înseamnă produsele de patiserie. Eclerul este prăjitura preferată pe care o pregătește cu mult drag de fiecare dată când vin cei dragi în vizită.

Nistor Ovidiu-Nicușor

Warehouse Operator

De Ovidiu ne bucurăm din luna octombrie a anului 2021. Este un coleg extraordinar și are o super putere pentru care suntem foarte recunoscători: este întotdeauna pregătit să ofere o mână de ajutor.

Face parte din echipa de logistică, care se ocupă de gestionarea produselor și pregătirea coletelor. Ovidiu are grijă ca fiecare colet să fie pregătit și gata de plecare atunci când ajung la noi partenerii de la firmele de curierat.

Este o persoană deschisă, pregătit în orice moment să își creeze noi relații de prietenie. Iar asta se simte în echipă: relația cu colegii este una armonioasă, iar această armonie transformă mediul din jur într-unul plăcut.

Mare parte din timpul liber îl dedică sportului și dezvoltării personale. Merge des la sală, iar atunci când vrea să îmbine sportul cu relaxarea aleagă și atunci simte că se detașează de tot ce îl înconjoară. Petrece mult timp cu telefonul, instrument pe care îl folosește și pentru a se documenta din diverse domenii.

Sandu Gheorghe

Warehouse Operator

Nenea George, așa cum îi spun toți colegii, este un izvor de înțelepciune și frumusețe. A fost înzestrat din plin cu răbdare și calmitate, se poate adapta cu ușurință oricărui tipar de persoană și face tot posibilul să îi înțeleagă pe toți.

Este sociabil și are o relație frumoasă cu toți colegii. Tratează sarcinile atribuite cu multă seriozitate, iar când este nevoie de destinderea atmosferei, nenea George apelează la simțul umorului și devine glumeț. Așa se face că fiecare zi se termină cu zâmbetul pe buze. Este un sprijin de nădejde pentru echipă, ajută la recepția, așezarea, ambalarea și expedierea accesoriilor auto. Este omul care niciodată nu spune nu, lucrurile noi sunt o provocare pentru el și un prilej bun pentru a învăța și altceva.

În timpul liber merge la pescuit, este unul din momentele preferate de relaxare. O parte din timp o dedică nepotului său, care este și bucuria casei. Obișnuiesc să iasă împreună la plimbare, de regulă în parc, fiindcă sunt locurile de joacă preferate ale celor mici.

Sandu Florin

Warehouse Operator

Florin este o persoană dedicată și eficientă care joacă un rol important în asigurarea bunei funcționări a operațiunilor din zona de logistică. Fie că este vorba despre așezarea mărfii pe rafturi, ambalarea coletelor sau îndeplinirea altor sarcini logistice el se implică cu responsabilitate și dedicare.

Fiecare sarcină primită de acesta este abordată cu seriozitate și atenție, indiferent de complexitatea acesteia. Florin găsește mereu o modalitate de a lucra eficient și de a susține echipa. Este mereu deschis la orice provocare și gata să ofere o mână de ajutor oriunde este nevoie. Este apreciat de colegi pentru firea lui calmă și prietenoasă.

Timpul liber și-l petrece la fel de eficient și colectează informații, citind din domeniile din care îl interesează.

Ștefana Dragoș

Warehouse Operator

Dragos, la fel ca fiecare coleg, este un membru indispensabil al echipei noastre de logistică. Este o persoană dedicată și responsabilă, întotdeauna acolo când ai nevoie de ajutorul lui. Cu un temperament cald și cu o atitudine respectuoasă față de colegi, el aduce o energie pozitivă în fiecare zi de lucru.

Dragoș se implică și își desfășoară munca cu atenție și precizie și este acolo oricând este nevoie de intervenția lui. Una dintre calitățile lui Dragoș este atenția acordată detaliilor, în special în ceea ce privește ambalarea coletelor și sistematizarea mărfii pe rafturi.

Una dintre pasiunile lui Dragoș este grădinăritul așa că în timpul liber își încarcă energia făcând ceea ce îi place.

Amza Mihail

Warehouse Operator

Mihai este o persoană prietenoasă și dornică să se dezvolte. Îi place să întâmpine situații noi și să descopere anumite lucruri pe care nu știa că îi place să le facă. De curând, a început să interacționeze mai mult cu clienții care ne vizitează și face tot posibilul să îi ajute și să le răspundă la întrebări despre toate produsele noastre. Într-un cuvânt: îi place foarte mult ceea ce face. :)

Fluerătoru Andrei-Ionuț

Warehouse Operator

Andrei este o persoană pasionată de mașini, fiind atras atât de estetica, cât și de mecanica acestora. În timpul liber, alege să iasă cu prietenii prin oraș, iar seara se dedică învățării programării web. Superputerea sa ar putea fi considerată calmul în situații dificile.

În cadrul echipei, își îndeplinește rolul de a pregăti comenzile clienților pentru a fi livrate. Funcția sa este destul de importantă, deoarece comenzile nu ar fi expediate dacă el și colegii săi nu și-ar face treaba. Experiența cu clienții îl ajută să înțeleagă mai bine unele aspecte, să-și îmbunătățească modul de a socializa și de a ajuta lumea.

Cea mai mare provocare a rolului său constă în a pregăti corespunzător și a expedia comenzile către clienți într-o zi aglomerată. Cea mai importantă lecție învățată este că munca în echipă face diferența.

Roșca Mihaela-Alexandra

Problem Solving Specialist

Mihaela este sufletul blând al echipei noastre. Este acel tipar de persoană timidă însă după ce se obișnuiește cu mediul și oamenii nu mai poate fi oprită din vorbit. Este o fire empatică și consideră acest lucru ca fiind o calitate. Ajută pe toată lumea de fiecare dată când i se cere. Primul lucru pe care îl face când intră în birou este să-i salute pe cei prezenți fiindcă relația dintre colegii PTC este una foarte apropiată, suntem o mică familie într-o continuă expansiune.

Pe parcursul unei zile Mihaela preia apelurile date de clienți, le oferă consultanță în alegerea produselor potrivite pentru mașinile lor, cu calm și răbdare. Remediază orice problemă întâmpinată, fie că este vorba de un retur sau de un schimb de produse, ea este pregătită mereu pentru orice situație. Este atentă ca fiecare comandă primită să fie finalizată, în caz contrar contactează persoanele care au lăsat comenzile în așteptare și îi ajută să ducă la final operațiunea. Răspunde la fiecare e-mail în parte oferind răspunsuri clare și concise.

În timpul liber Mihaela explorează natura, se relaxează plimbându-se prin parc și păduri. Acasă, la casa părintească, este locul în care inima i se umple de fericire și acolo se simte cel mai bine.

Bunică Georgeta

Customer Experience Specialist

Geta s-a reîntors în echipa noastră în primăvara anului 2022, după o perioadă de 2 ani în care și-a însușit o altă meserie, cea mai grea, dar și cea mai frumoasă din lume, aceea de MAMĂ.

În familia PTC Auto, Geta este ca o rotiță care se învârte constant, preia apelurile intrate pe centrală, procesează comenzi, centralizează retururile și răspunde la mail-uri. Geta se bazează foarte mult pe intuiție și, de cele mai multe ori, aceasta nu o înșală. Atunci când întâmpină o situație care nu este în regulă, încearcă să o rezolve astfel încât, pe viitor, ceilalți colegi să nu se mai lovească de aceeași situație.

Cea mai importantă lecție pe care a învățat-o în cadrul echipei PTC Auto este că se poate baza pe colegi și că poate avea încredere în aceștia. Geta este un om simplu, modest, gata să îi ajute pe cei din jur oricând aceștia au nevoie. Este sinceră, punctuală, empatică și consideră că superputerea sa este aceea de mamă.

Îi place să călătorească, să viziteze locuri noi și, bineînțeles, să facă și poze pentru a imortaliza acele momente speciale.

Furnigă Denisa

Customer Experience Specialist

Denisa este o persoană sinceră, sociabilă, altruistă și iubește mult oamenii. Încearcă mereu să facă lucrurile cât mai bine și reușește să aducă o stare de liniște și pace în echipă prin simplul fapt că dăruiește înțelegere și îngăduință echipei. Pentru ea contează foarte mult să trăiască în armonie cu oamenii de care este înconjurată.

De când face parte din familia PTC Auto, Denisa a învățat că perseverența este cel mai important lucru atunci când vrei să reușești și că atunci când simți că nu mai poți, mai poți puțin. Zilnic livrează fericire clienților din departamentul de customer care și nu există situație căreia să nu îi găsească rezolvare.

Crede cu tărie că Dumnezeu a pus ceva bun în fiecare din noi și este determinată să găsească acel ceva la fiecare om cu care interacționează. Familia este foarte importantă pentru ea, iar timpul petrecut cu cei dragi și cu persoana iubită este de neprețuit pentru ea.

Simion Iulia-Lorena

Customer Experience Junior România

Lorena își găsește super puterea în familia sa, unde soțul ei, Costi, și fiul ei, Mathias, îi oferă forța zilnică pentru a fi o persoană bună, iubitoare și grijulie.

În cadrul echipei minunate, Lorena își îndeplinește rolul cu dăruire și bucurie. A realizat că în jurul ei se află oameni minunați, gata să ofere ajutor ori de câte ori are nevoie, ceea ce îi întărește încrederea în sine. Această susținere constantă o motivează să fie pozitivă, bucuroasă și să își desfășoare activitatea cu ușurință, având satisfacția că clienții cu care interacționează sunt mulțumiți.

Lorena dorește să transmită recunoștința ei întregii echipe pentru suportul oferit zilnic, contribuind la progresul său constant. În echipă, rolul ei constă în a interacționa pozitiv cu fiecare membru și în a obține rezultate excelente în fiecare zi, progresând continuu.

Groza Emilia-Teodora

Customer Experience Junior România

Teodora este o persoană creativă și calmă, cu o dragoste profundă pentru pictură și muzică, iar plimbările în natură și legătura cu animalele îi aduc bucurie. Fiind o fire amuzantă, protectivă și iubitoare, comunică eficient cu cei din jur și consideră familia sa superputerea personală.

În mediul profesional, se dezvăluie ca un coechipier excelent, adaptându-se ușor la schimbări și acționând în funcție de nevoile echipei. Comunicarea deschisă și colaborarea cu clienții și colegii de echipă reprezintă aspecte esențiale ale experienței sale dinamică.

În ciuda provocărilor, cea mai mare satisfacție pentru Teodora constă în a aduce zâmbetul pe buzele clienților și în a contribui la construirea unei echipe minunate pentru a avea cât mai mulți clienți fericiți. Fiecare experiență, fie în artă sau în domeniul profesional, a fost o lecție valoroasă, contribuind la șlefuirea sa și la acumularea unei bogate înțelegeri a vieții.

Icobescu Damaris

Customer Experience Junior România

Damaris este o fire veselă, deschisă, hotărâtă și vorbăreață, având încredere în capacitatea ei de a face față provocărilor sau lucrurilor rele care pot să apară, astfel încât să evite ca lucrurile rele să se întâmple. Îi place să citească, să asculte muzică, să călătorească și să ajute pe toți din jurul său. Se bucură să privească frumusețile naturii și să se bucure de frumusețea fiecărui anotimp.

În cadrul echipei, își îndeplinește cu pasiune rolul de facilitator al experienței clienților, asumându-și responsabilitatea de a-i ajuta să găsească produsele perfect adaptate nevoilor lor. Este o punte eficientă de legătură între clienți și colegii săi, facilitând comunicarea și asigurându-se că fiecare interacțiune este una pozitivă și personalizată.

Ca facilitator al experienței clienților, una dintre cele mai mari provocări pe care o întâmpină este menținerea unui echilibru între răspunsurile rapide și soluțiile eficiente. Cu cererile și problemele variate ale clienților, gestionarea lor cu promptitudine și în același timp asigurarea unei rezolvări corespunzătoare poate fi un echilibru delicat. Are capacitatea de a crea o experiență de cumpărare personalizată și memorabilă pentru clienți. Aceasta poate include oferirea de recomandări precise, soluționarea eficientă a întrebărilor și rezolvarea oricăror probleme cu promptitudine.

Lecția învățată este că succesul în carieră și în echipă nu este doar despre realizările individuale, ci și despre construirea unei culturi de colaborare, recunoaștere și sprijin reciproc. Această abordare poate contribui la un mediu de lucru sănătos și productiv, în care toți membrii echipei se pot dezvolta și prospera.

Dosan Diana

Social Media and Video Creator Manager

Diana, este o profesionistă talentată și dedicată care este o adevărată forță a echipei noastre. În calitate de specialist în grafică și în crearea de conținut pentru social media, aduce o creativitate și o energie inconfundabilă în fiecare proiect în care se implică. Are grijă ca toate canalele de Social Media să livreze valoare utilizatorilor prin content care încurajează engagementul.

Diana este cunoscută pentru meticulozitatea și atenția ei la detalii. Nu trece niciodată cu vederea nici cel mai mic aspect și este mereu în căutarea excelenței. Este o colegă extraordinară și un sprijin pentru echipă. Pe lângă pasiunea ei pentru design și conținut, are o iubire deosebită pentru pisici. Diana are acasă două pisici pe care le îndrăgește și îngrijește.

Stoica Mihaela-Lorena

Graphic Designer

Rolul Lorenei în echipă este acela de a crea și de a transmite ceea ce este important prin intermediul vizualului. În spatele fiecărei opere de artă este întotdeauna un artist, iar dacă acesta a transmis ceva prin ceea ce a creat, și-a îndeplinit misiunea. Astfel, în bagajul ei, a introdus idei, creativitate și multă voie bună.

Fiecare om este important și special în felul său, pe fiecare departament. De aceea, atât ea cât și ceilalți colegi din departamentul de marketing încearcă să realizeze cât mai multe materiale cu ajutorul cărora clienții să descopere mai ușor produsul dorit și importanța acestuia.

Cea mai mare provocare este aceea de a întoarce tot binele primit din partea oamenilor buni și cu experiență, care au luat-o sub aripa lor și o ajută să crească pe zi ce trece în firmă alături de ei. În rest, Lorena simte că toate problemele de azi vor deveni reușitele de mâine, împreună.

Cea mai importantă lecție învățată în timp este aceea că nu există "nu pot," ci doar "nu vreau," că orice lucru poate fi realizabil întotdeauna când îți dorești și că o echipă va fi mereu unită atâta timp cât există comunicare, încredere și prietenie între membri.

Giurcă Alexandru-Costinel

Video designer

Alex are 19 ani și este un pasionat al producției de videoclipuri de înaltă calitate și al cinematografiei. În timpul liber, el adoră să urmărească seriale sau să meargă la cinema. Cu toate acestea, nimic nu îl face să se simtă mai bine decât momentele petrecute acasă cu familia, privind împreună un serial sau un film de comedie.

Dedicat și pasionat în ceea ce face, fie că este vorba de editarea videoclipurilor sau de tehnologie, Alex apreciază valorile familiale și timpul petrecut alături de cei dragi. Superputerea sa constă în abilitatea de a transforma clipuri fără viață în clipuri magice.

Prietenii lui apropiați îl descriu ca pe cineva pasionat, dedicat, deschis la distracție, întotdeauna dispus să ajute și cu un simț al umorului dus la extrem. Ei văd în el un prieten pe care se pot baza și un coleg de încredere.

În cadrul echipei, Alex se ocupă de editarea videoclipurilor, aducându-le la viață cu magia sa creativă. Interacționează cu toată echipa pentru a obține feedback și păreri cu privire la produsul finit. Se bucură atunci când clienții sunt impresionați și fericiți cu rezultatele, iar cea mai mare provocare pentru el este de a realiza o versiune finală a clipului care să mulțumească pe toată lumea.

Chiar dacă nu se laudă cu o reușită singulară notabilă, Alex se mândrește cu mai multe clipuri realizate de el, care au ajuns la peste 150k de oameni. Lecția importantă pe care a învățat-o în echipă este că încrederea în sine poate duce la realizări remarcabile.

Ichim Raluca-Mihaela

Platforms Specialist

Raluca s-a alăturat echipei anul acesta și se simte ca într-o familie încă din prima zi. Energia pe care o are a ajutat-o să se integreze foarte repede. Este o persoană deschisă și dornică să învețe lucruri noi și să ofere ajutor colegilor.

Este o fire calmă și caldă, iar aceste calități o ajută și în rolul pe care îl are, cel de Platforms Specialist. Raluca se ocupă ca fiecare produs nou să ajungă pe site ca mai apoi să ajungă la voi, clienții noștri dragi. Aceasta acordă atenție fiecărui produs deoarece în spatea există un întreg proces care trebuie parcurs, iar Raluca parcurge fiecare pas cu răbdare și grijă.

În timpul liber îi place să călătorească și să se încarce cu energie pozitivă din peisajele pe care le întâlnește.

Hajos Izabella

Project manager Ungaria

Izabella este managerul echipei de Customer Experience. Este responsabilă de coordonarea echipei și de procesele legate de zona de Customer Care. Totodată se asigură ca serviciile să fie la cel mai înalt nivel.

Este o persoană responsabilă, orientată către rezultate și către rezolvarea provocărilor. Fiind o fire perseverentă, atunci când își setează un obiectiv face tot posibilul să îl îndeplinească. Consideră că provocările sunt factori cu potențial pentru creștere și dezvoltare. Preferă să vadă partea plină a paharului și rămâne calmă indiferent de situație.

Are un suflet plin de iubire și îi ajută pe cei nevoiași de fiecare dată când are ocazia. Se simte împlinită atunci când organizează acte de caritate pentru a ajuta copiii și pentru a le aduce zâmbetul pe față. Atunci când este liberă își creează o atmosferă plăcută oriunde se află. Timpul petrecut cu familia face parte din lucrurile cele mai prețioase din viața Izabellei. Prietenii joacă un rol important în viața acesteia, se întâlnesc de fiecare dată când timpul le permite.

Izabella citește pentru a se relaxa și pentru a acumula cât mai multe informații care să o ajute în dezvoltarea ei continuă. Are o pasiune pentru lucrurile inspiraționale cum sunt materialele video, cărțile și articolele. Călătoriile se numără printre activitățile preferate ale Izabellei.

Fink Kriszta

Customer Experience Specialist

Fire pozitivă, energică, entuziastă și mereu cu zâmbetul pe buze. Ea este Kriszta de care ne bucurăm în fiecare zi. Face partea din echipa de Customer Experience din Ungaria. Preia cu drag apelurile și solicitările clienților și remediază orice provocare întâmpinată de aceștia.

Simte că se încarcă cu energie pozitivă ori de câte ori le oferă suport și răspuns la întrebări. Se bucură că poate oferi o experiență frumoasă clienților. Consideră că cei care fac parte din echipa de Customer Experience sunt fața și vocea firmei și că ei reliefează valorile companiei.

Kriszta este o persoană empatică și mereu încearcă să-i facă fericiți pe cei din jurul ei. Superputerea ei este dorința de a-i ajuta pe cei care au nevoie. Are o slăbiciune pentru animale și dacă ar putea le-ar adopta pe toate.

Krisztei îi place să meargă la sală și este pasionată de crossfit. Acest antrenament fiind unul variat și dinamic, necesită o doză mare de entuziasm și determinare. Ajută la formare unui stil de viață sănătos și activ. Activitățile ce o relaxează sunt plimbările cu cățelușul și serialele. De aici se încarcă cu energie pozitivă și liniște.

Dumitru Susana

Customer Experience Coordinator International

Susana face parte din familia PTC din anul 2021. Rolul acesteia este să livreze fericire clienților din Italia, Spania, Franța și Germania prin preluarea apelurilor telefonice, confirmarea și efectuarea comenzilor, comunicarea prin email și pe canalele Social Media. Face toate aceste lucruri cu drag și este alături de echipă necondiționat.

Susana are un suflet blând și este pregătită mereu să ofere ajutor celor din jurul ei. De când a venit în echipă a dat culoare acesteia prin energia pozitivă pe care o emană zilnic.

În timpul liber, Suzi, așa cum îi spun colegii, este mama a două minuni. Familia este cea mai importantă pentru ea și tot timpul rămas îl dedică acesteia. Este și iubitoare de flori și animale, așa că își face timp și pentru îngrijirea curții, care este plină cu flori și pentru cățelușul pe care îl are.

Cojocaru Ionela

Project Manager

Pasiunea Ionelei pentru scrierea creativă a ghidat-o în lumi fantastice, iar alegerea personajului Lucifer Kuroro drept supererou favorit indică fascinația ei pentru poveștile complexe și personajele tragice.

Cu o experiență vastă de vizionare a 5000 de anime-uri, ea și-a extins orizonturile către lumea literaturii. Primul său job într-un call center a evidențiat înțelegerea sa că comunicarea este cheia esențială, transformând fiecare zi de muncă într-un roman de detectivi, unde abilitățile ei ajută la identificarea complicităților. A descoperit că abordarea corectă poate fideliza clienții și aduce beneficii ambelor părți, motiv pentru care a ales să urmeze cursurile de manager de proiect în ciuda scepticismului unora.

Ionela continuă să învețe și să găsească soluții, trecând de la gestionarea unui singur proiect la asistența departamentului de customer experience. Cu fiecare zi aducând o nouă provocare, navighează prin complexitatea unui proiect care necesită documentare și teste, conștientă că uneori se poate pierde în detalii, dar considerând că aceasta face parte din procesul de învățare. Cel mai mare obstacol în noul său rol este lipsa experienței în poziții similare, întâlnind situații noi care pot fi înfricoșătoare. Cu toate acestea, libertatea oferită îi permite să găsească soluții și să învețe din fiecare provocare.

Un învățământ valoros pe care l-a asimilat este că greșelile sunt o parte naturală a procesului de învățare. Acceptarea și corectarea acestora reprezintă calea spre creștere și dezvoltare în continuare.