Ai nevoie de ajutor? Contacteaza-ne la: contact@ptc-auto.ro  /  0351 630 022

Prezentare covorase auto

Catalogul de presuri / covorase auto cuprinde peste 500 de modele de masini produse de 25 marci de automobile (autoturisme, 4x4, SUV, microbuse, monovolume, van si minivan) produse de 25 marci de automobile.

Covorasele din cauciuc auto sunt speciale (originale) pe model de masina, individualizate pentru a se potrivi perfect, fara decupare sau modificari în respectivul model auto.

Spre deosebire de alte presuri de cauciuc, in acest caz NU trebuie sa faceti absolut nici o taietura sau alta modificare asupra covoraselor auto, deoarece potrivirea acestora este perfecta pe conturul podelei, realizand astfel protectia impotriva scurgerii apei si murdariei.

Marginile de protectie ale covoraselor sunt proiectate in asa fel incat sa poata retine apa sau murdaria, iar calitatea materialului si a finisarii este ireprosabila.

Presuri auto din cauciuc - Covorase auto personalizate

Covorasele (presurile) auto sunt de prima echipare pe mare parte din piata occidentala

Avantaje covorase (presuri) auto:

  • Covorasele din cauciuc sunt create dupa forma si dimensiunile podelei masinii, asa ca se potrivesc perfect doar pentru modelul respectiv. NU sunt universale!
  • Sunt produse din cauciuc de calitate excelenta, fara miros, placut la atingere, foarte bine finisat, rezistent, durabil;
  • Covorasele au o margine de protectie din cauciuc, inalta de 1 - 1, 5 cm, care impiedica scurgerea apei si a murdariei;
  • Sunt impermeabile si rezistente la temperaturi inalte si joase, la uleiuri si substante chimice.
  • Suprafata presurilor cauciucate este striata pentru a impiedica alunecarea incaltamintei si pentru retine murdaria si apa.
  • Presul din fata-stanga (la sofer) are intarituri suplimentare (niste pernite de cauciuc) in dreptul calcaielor soferului, locul cel mai expus uzurii.
  • Majoritatea modelelor de covorase din cauciuc au prevazute orificiile de fixare in sistemele de prindere ale mochetei masinii.
  • Pe spatele covoraselor sunt crampoane conice de cauciuc care impiedica alunecarea si deplasarea presurilor.
  • Cauciucul este deosebit de flexibil, iar presurile au o grosime optima care asigura un raport bun intre greutate si rezistenta
Covorase auto - Avantaje