Ai nevoie de ajutor? Contacteaza-ne la: contact@ptc-auto.ro  /  0351 630 022

Trecem Impreuna prin Pandemia COVID-19

De 10 ani, la PTC Auto ne ajutam clientii sa ingrijeasca si sa protejeze lucrurile pe care le iubesc, ca sa le prelungeasca viata si sa se bucure de ele pentru cat mai mult timp.

Acum trecem printr-o perioada dificila pentru fiecare dintre noi… O perioada in care e important sa prioritizam si sa mutam cat mai mult din atentia si resursele noastre spre a-i proteja pe OAMENII pe care ii iubim.

Si singura cale prin care putem sa o depasim cu bine si cu cat mai multi dintre noi teferi este sa ne aliem si sa trecem impreuna prin ea!

Asta e motivul pentru care PTC Auto a decis sa se alature Fundatiei Daruieste Viata (contract sponsorizare) in campania “Sprijinim lupta cu COVID-19” printr-o donatie initiala de 10.000 RON. Si, in continuare, o sa distribuim 5% din totalul incasarilor spre cauze similare

In contextul in care numarul de infectarii creste exponential, cei care lucreaza in sistemul medical sunt mai mult ca niciodata eroii nostri. Ne reprezinta pe toti in prima linie intr-o lupta continua sa salveze vietile bunicilor, parintilor si ale copiilor nostri.

Ca sa reuseasca, au nevoie de cat mai mult ajutor din partea nostra! Orice ajutor, oricat de mic, conteaza enorm!

Cum poti sa te implici si tu?

Fundatia Daruieste Viata sustine cu ajutorul donatiilor primite spitalele de boli infectioase si de urgenta din Romania si cadrele medicale cele mai expuse la virus, oferindu-le echipamentele si aparatura necesara. Prin intermediul lor, fiecare dintre noi are ocazia sa intinda o mana de ajutor.

DONEAZA ONLINE

PTC Auto Daruieste Viata

In ce sunt investiti banii:

  • Echipamente de protectie pentru personalul medical: combinezoane, manusi sterile, masti, ochelari de protectie, dezinfectanti etc.
  • Aparate de ventilatie: majoritatea cazurilor grave au nevoie de ventilatie mecanica
  • Sonde de intubatie
  • Masti de oxigen
  • Kit-uri pentru ECMO

Unde ajung donatiile

  • In spitalele de boli infectioase si spitalele de urgenta din tara.
  • La personalul medical cel mai expus la virus, care necesita innoirea echipamentului de protectie la fiecare interactiune cu pacientul.

Stim ca traversam o perioada dificila pentru majoritatea dintre noi. Dar, te incurajam, sa ni te alaturi si sa contribui si tu in masura posibilitatilor.

DONEAZA AICI

Si, in perioada asta, nu uita sa stai acasa si sa Protejezi ceea ce iubesti! Ofera un plus de atentie, grija si ajutor celor din jurul tau. Impreuna suntem mai puternici. Si, doar asa, o sa depasim cu bine aceasta perioada.

INAPOI IN MAGAZIN